Saturday, August 29, 2009

Puasa 1st bersama G.I Joe....


adehh...hari 1st puasa pon dok bt slack dh...time org suma dok solat terawih time tu la nk tgk wayang...lalalala damn nk bt camna dh ada org nk blanja.....apa-apa pon aku nk bt review skit pasal crita G.I Joe nih...
G.I Joe mmg best...teknologi canggih and sophisticated mmg melampau tahap dewa-dewa...
sbb tu org suka tgk....tp antara babak-babak yg aku agak tak suka dalam movie tu..

1.gadget and equipment suma canggih-canggih tp senang-senang ja askar tuhh leh guna pakai...contohnya yg time last-last tuh dh la balas kapal selam org jahat...tak penah pakai dan tak penah lihat pon...naik-naik terus boleh guna macam org expert...org paling kurang pon bt la macam beruk jmpa bunga skit..zzzz....

2.satu lg bnda yg aku agak anti dalam movie nih...mmg la ni movie action pon...agak-agak la kalu tunjukkan the power of love tuhh...tak kan senang-senang ja sorang minah ni berubah dr true dark side bersama nanotech yg agak power di tengkuk ke perempuan yg caring gila trhadap ex-fiance beliau...arghhh tak boleh trima...

4 comments:

Krx said...

POwer or love?
HAhahha...cam hg arr am..
Dari Solofighter,teruih jadi FlowerFighter..Hehhee..MeLawak di bulan posa..

Mmg macha gak ar cita dia..Setuju ngan point2 hg~

ilham pawaka said...

hare bila masa akuhh flowe fighter...dem u...aku tetap solofighter smpai bila2 ..lalalal

nyak said...

mai lwn street fighter..aku amik dhalsim ja..

ilham pawaka said...

hare aku xpnah men lg..bila leh men xtau..