Saturday, August 29, 2009

Puasa 6th dengan interview...


Puasa ke 6 agak tak syok...nk dijadikan cerita aku kena interview ngan SUK penang...
mmg shit la...aku dh la smpai awal kt tmpat interview..berbekalkan semangat yg tinggi aku dgn tenang duduk kt tmpat menunggu bersama ngan 28 lg candidate yg lain...mmg hampeh..aku ingtkan keja bercontract nih skit la org...tengok-tengok rmai gila..tambah-tambah golongan perempuan,mmg banyak yg berkeliaran nk cari keja...adehhh..punah harapan akuhh...muka aku dgn automatic nya jd cam lempeng...dh la kena panel yg cakap banyak...seriously ni bukan cakap byk yg biasa...ni tahap ceramah motivasi...nasib baik cun ja panel tuhh..hehe..kalu tak mmg aku fire balik dah...yg aku tertekannya bukan apa...cara interview tuhh..aku rasa cara interview tuhh untuk taraf 29 ngan 41 ja...arghhh..tension...confirm dah tak dapat(tp dalam hati ada lg harapan sbb nak sgt)..lalalala...

8 comments:

nyak said...

gunakan kuasa paras rupamu dan kekuatan pedang lightsaber wahai padawan..may the force be with you..

ilham pawaka said...

adehhh...hg kena tgk dulu panel interview tuhh..tahap jedi pon xleh lawan ooo...

nyak said...

hareyy..darthvader interview hg ka? hg apply gred brapa yg dia interview trok sgt tuh?

ilham pawaka said...

aku amik yg 17 ja...harem jaden btui...interview cam nk jd ptd..deng

Anonymous said...

takdak hallah am.. janji hang cuba.. rezeki ada dimana2.. sedang kan ulat dalam batupun bleh idup.. ulat tu usaha am.. sama la cam kita.. kuat usaha banyak la hasilnya.. sunnatullah.. setiap org ada rezeki dia.. sabar itu sebahagian dari iman.. habes caman dgan intbeiw tu.. awek tu dapat ka dak? hehe

ilham pawaka said...

awek trsebut bukan candidate..tp pegawai yg interview akuhh...hahahahah

nyak said...

time ni la hg kna guna ilmu putaran malimangalai..kna putaq belit skit panel tuh..

ilham pawaka said...

nyak hg kena ajaq aku nyak...sudikan hg jd tok guru aku..