Thursday, September 17, 2009

Dying Fetus - Descend Into Depravity


New album Dying Fetus....dengar smpai pecah telinga okeyh...kali ni confirm tak silap dh...

download...

Monday, September 14, 2009

Honda Civic EFi EJ7 -97...





Price: RM 36 000
Reg. year: 1997
Mileage: 200 000 - 249 999
Make: Honda
Model: NSX
Transmission: Auto
Engine Capacity: 1600 cc
Accessories: CD Player, ABS Breaks, Sport rims, Alarm, Central lock

Come with:

-Clean interior
-New Kenwood CD Player
-New Spoon sport rim (dark gold color) and Bridgestone tyre (Turanza)
-New Piping System with Vtec Extractor
-The car can be view at K.Batas area
-Can test drive 1st
-Loan will be arrange (up to 27k)
-Prefer cash buyer
-The price can nego if really2 interested
-Nice Wilayah number

p/s:sms will not be entertain

Aril - 0125305363

Thursday, September 10, 2009

Sayang bini sengau...



Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka sisuami pun mengajar bahasa yg jarang digunakan oleh tetangganya.
Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu.
So suatu hari suami nya berkata..
"Yang, kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer'
Isterinya mengangguk sahaja..
Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya
'Kongkek boleh tak yang?' Si isteri pun 'ok'
Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama.Waktu mandi isteri
nya yg sengau itu pun berkata 'Yang nak kongkek'
Beliau pun terperanjat.. tapi oleh kerana sayangkan
isterinya..beliau pun 'buat projek' kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja..
Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya.. ;'Yang nak
kongkek' Suami nya berkata..'lah tak puas lagi ke?'
Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata 'Kongkek!Kongkek!Kongkek!
Si suami got no choice pun melakukan lagi..
Selepas itu isterinya berkata.. 'Bole tak awak kasi saya kongkek'
Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila beliau hendak start lagi.. isterinya pun menahannya..
Saya bukan nak kongkek.. Saya nak ....




COLGATE....:)

Tuesday, September 8, 2009

Once upon a time in KL...

The Original name for this city was "Pengkalan Lumpur", which means bundle of mud. As time passes by the name changed to Kuala Lumpur which literally means “muddy confluence” in Bahasa Melayu...
click to view...


Gallus gallus domesticus...

Just wanna share the birth of gallus gallus domesticus...nice name isn't it..
click to view...


Wednesday, September 2, 2009

Whitechapel - This Is Exile...


Second album from Whitechapel 2008...
download...